Lumiance |  Sylvania |  Concord
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 44

Vantaan Kehämylly Business Parkin pysäköintihallin valaistus uudistettiin ja sen myötä valaistuksen energiankulutus puolittui. Perinteiset T5 G5-kantaiset loisteputkivalaisimet korvattiin energiatehokkailla Sylvanian Resisto-valaisimilla.

Resisto valaisin parkkihallissa

Uuden valaistuksen myötä hallin turvallisuus parani ja tunnelma kirkastui silminnähden, vanha valaistus oli valoteholtaan heikkoa ja väriltään kellertävää. Uusilla valaisimilla saavutetaan kolminkertainen luksitaso vanhaan valaistukseen nähden. 

Säästöä energiankulutuksessa ja euroissa

Toimitimme pysäköintihalliin 137 kappaletta Resisto-valaisimia, joilla korvattiin energiatehokkaasti vanhat loisteputkivalaisimet. Resisto-valaisimien ansiosta pysäköintihallin energiankulutus putosi valaistuksen osalta 50 %.

 • Aikaisemmin energiankulutus oli 5,34 kW
 • Valaistuksen vaihdon myötä nyt energiankulutus on 2,74 kW

Säästöä saadaan nykyisellä sähkön hinnalla noin 3600 euroa vuodessa. Säästetyn energian määrä on sama kuin sammuttaisi 2740 km pituisen LED-nauhan (Start Flex Standard 24W 2750lm 4000K IP65).Valaistus ei saa häikäistä, mutta sen tulee olla riittävän tehokas. Kun pysäköintihalli on hyvin valaistu, sinne on helppo pysäköidä ja muiden liikkujien havainnointi on vaivatonta. 

Pysäköintihallin uusien valaisinten valinnassa huomioitiin pölyiset olosuhteet ja Resistossa onkin erittäin tiivis rakenne. Resisto soveltuu hyvin vaativiin olosuhteisiin, sillä kyseessä on IP66- ja IK08-luokiteltu teollisuusvalaisin, jonka valovirta on 2800 lm ja häikäisyarvo UGR<22. Resiston vankka polykarbonaattirunko ja terässalvat tekevät asennuksesta ja huollosta nopean ja luotettavan.

Katso tästä video

Avaa tästä tuotesivu

View the embedded image gallery online at:
https://www.sylvania.fi/?cPath=191_239#sigProId0ea67598bb

Resisto valaisimet parkkihallissa

13.12.2022

Siirrymme kohti ympäristöystävällisempää ja kestävämpää tulevaisuutta kahden keskeisen voimaan tulevan lainsäädäntömuutoksen myötä:
• Vaihe 2 Single Lighting Regulation (SLR)
• Päivitetty RoHS-direktiivi (Restriction of Hazardous Substances) koskien vaarallisten aineiden käytön rajoittamista sähkö- ja elektroniikkalaitteissa

Valonlähteiden lainsäädännön muutokset
Lataa opas (pdf)
 

lataa opas

Siirry perinteisistä valonlähteistä LEDeihin Sylvanian kanssa

Lamppujemme korkea tekninen taso tarkoittaa, että vanhat lamput voidaan huoletta vaihtaa uusimpiin LED-lamppuihimme. Vaihtamalla perinteisen tekniikan lampun LED-lamppuumme säilyy valon korkea laatu ja miellyttävyys sekä saadaan huomattavia säästöjä energiankulutuksessa. LED-lamppujemme suorituskyky, laatu ja turvallisuus ovat huippuluokkaa.

LED-lamppuihin vaihtaminen tarjoaa monia etuja:

 • Vastaa ulkonäöltään ja mitoiltaan täysin perinteistä loistelamppua
 • Helppo ja turvallinen asennus ilman valaisimen uudelleenjohdotuksia
 • Saatavana suosittuina T8- ja T5-pituudet useilla eri valovirta-arvoilla
 • Jopa 50 000 tunnin elinikä – kestää kolme kertaa kauemmin kuin perinteinen loisteputkilamppu
 • Jopa 66 % energiansäästö verrattuna loistelamppuun
 • Erinomainen valotehokkuus – jopa 172 lm/W
 • Ympärisäteilevä valonjako
 • Saatavaissavärilämpötilat 3000K, 4000K ja 6500K
 • Energialuokat C-F, tarjoten jopa 90 % energiansäästön
 • Takuu 5 vuotta
 • Korkea sytytyskertojen lukumäärä, jopa 200 000 sytyskertaa
 • Käyttökohteet mm. tehtaat, varastotilat, parkkihallit, supermarketit, tavaratalot, koulut ja toimistot

Sylvania LED lamput

 

Muutoksen aikataulu

Muutosaikataulu 2022 2023 01

11.5.2022

Uuteen SylSmart -esitteeseen on koottu tiivistetysti Sylvanian valonohjausjärjestelmät. Lataa esite tästä.

Lisää tietoa nettisivullamme osiossa Valonohjaus.

SylSmart

 

1.3.2022

Sylvania oli mukana toteuttamassa upeaa Taideyliopistoa. Tutustu referenssiin tästä.

Taideyliopisto Paakuva

Korkean suorituskyvyn Insaver Slim on saatavissa IP65-suojattuna sekä ylä- että alapuolelta. Valaisimen mukana toimitetaan myös IP65 suojattu liitäntälaitekotelo. Insaver Slim IP65 soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön mm. sisäänkäyntien lipat, terassit ja parvekkeet. Tutustu Insaver Slim IP65 -valaisimeen tästä

Insaver Slim.

Insaver Slim IP65 kohdekuva

5.8.2021

Ryhmä

Suurin syy on energiansäästö. LED-putki säästää 50-70% energiaa oikein asennettuna. Se tarkoittaa, että sähkölaskussa 10 putken kohteessa 10 tunnin päivittäisellä polttoajalla säästö on noin 150€ vuodessa ja 100 putken kohteessa 1500€ vuodessa ja edelleen 1000 putken kohteessa 15000€ vuodessa. Voit laskea tästä oman energiansäästösi: Energiansäästölaskuri

Lisäksi, kun LED-putki valitaan oikein kohteeseen, saadaan valotehoon mukava muutos. Vanhat loisteputket ovat useissa kohteissa kuluneita ja valoteho on pudonnut jo todella pieneksi. Tämä jo pienentynyt valoteho on helppo korvata lähes kaiken tehoisilla LED-putkilla mutta jos halutaan sama valoteho kuin uusilla loisteputkilla alkuperäisen valaistussuunnitelman mukaisesti niin siihen vaaditaan laadukas ja valotehokas Sylvania ToLEDo Superia -tuote.

LED-putkien elinikä on yli kaksi kertaa pidempi kuin yleisimmissä loisteputkissa. Esimerkiksi 50 000 tunnin eliniällä oleva LED-putki kestää 10 tunnin päivittäisellä polttoajalla 14 vuotta. Tämän jälkeen LED-putki on helppo taas päivittää uuteen energiatehokkaaseen malliin.

28.7.2021

Korkean suorituskyvyn alasvalosarjan elinikä on päivittynyt. Elinikä on nyt pitkä 90 000h/L80B20. Insaver Slim on saatavissa myös värintoistoindeksillä CRI90 sekä leveällä kehyksellä, joka täydentää Insaver Slim PIR -sarjaa.

Tutustu monipuoliseen Insaver Slim -sarjaan:
Insaver Slim
Insaver Slim CRI90
Insaver Slim UGR19 PIR + Insaver Slim leveä kehys
Insaver Slim Multipower
Insaver Slim pinta 

Insaver Slim 

Insaver Slim CRI90 kohde

8.4.2021

Urheilumuseo koki täydellisen uudistuksen Olympiastadionin remontin yhteydessä. Museo valaistiin viimeisintä valaistustekniikkaa käyttäen, kuten värilämpötilan säätöä ja poikkeuksellisen hyvin värejä toistavia Xicato Artist LED-komponentteja. Tutustu referenssiin tästä: Urheilumuseo.

Kuva: Urheilumuseo / Jari Salo

urheilumuseo paakuva

11.6.2020

Toteutamme vuosittan useita satoja valaistuskohteita eri puolella Suomea. Tutustu Sylvanian toteuttamiin mielenkiintoisiin projekteihin tästä.

luminary pääkuva

 

14.9.2018

Sylvania on toteuttanut mielenkiintoisia museoprojekteja Suomessa ja maailmalla. Tutustu referensseihin tästä.

Lista kaikista museoista löytyy tästä.

Museo kohdekuva netti

 

Feilo Sylvania on yksi maailman suurimmista valonlähde- ja valaisinvalmistajista. Yritys toimii 50 maassa 1600 henkilön voimin.
Ammattitaitoa valonlähteissä ja valaisimissa on kertynyt jo yhden vuosisadan ajan.