Lumiance |  Sylvania |  Concord

10.8.2015

Vuosi 2015 on Lumiance -tuotemerkin juhlavuosi Suomessa. Vuonna 1985 Suomeen saapui ensimmäiset Lumiance -valaisimet. Jo alusta alkaen oli selvää, että tuotteiden tekninen laatu sekä design pitää olla ensiluokkaista, jotta saavutamme asiakkaiden pitkäaikaisen luottamuksen.

Tästä asiasta ei ole tingitty edelleenkään ja Lumiance -valaisimet ovat olleet käyttäjien suuressa suosiossa markkinoillamme. 

Lumiance on upotussyvyydeltään matalien valaisimen pioneeri maailmassa. Ensimmäiset mallit Insaver- ja Giotto -valaisimista saavuttivat nopeasti valtavan suosion arkkitehtien, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden sekä tukkumyynnin keskuudessa. Kyseiset mallit ovat edelleen suosituimpien tuotteidemme joukossa nyt päivitettynä viimeisimmällä LED-teknologialla.

Lumiance on 1934 Hollannissa perustettu, tänään globaalisti merkittävään Havells Sylvania-konserniin kuuluva valaisinvalmistaja. Yrityksen nimi muodostuu ranskankielisistä sanoista "lumiére" (valo, valaistus) ja "ambiance" (ilmapiiri, tunnelma) ja se kertoo alkuperäisestä, edelleen toimivasta suunnittelun ideasta luoda pitkäikäisiä, laadullisesti ja esteettisesti moitteettomia valaisimia. Tuotteiden tekninen laatu, ajaton muotoilu sekä helppo asennettavuus ovat saavuttaneet asiakkaiden luottamuksen kaikkialla Euroopassa. 

Lumiance -valikoimaan kuuluu tällä hetkellä yli 1 000 viimeisintä tekniikkaa hyödyntävää alasvalo-, kohde- ja yleisvalaisinta, joiden käyttökohteita ovat vaativien julkisten tilojen, myymälöiden, ravintoloiden ja hotellien ohella asuintilojen laadukas valaistus. Samaan konserniin kuuluva, valonlähteitä valmistava Sylvania antaa erinomaiset mahdollisuudet uusimman lampputeknologian hyödyntämiseen.

 

Ajankohtaista