Lumiance |  Sylvania |  Concord

Sylvania Logo Green CMYK

Projektimyynnin osaaja valaistusalalle 

Feilo Sylvania Finland Oy on voimakkaasti kasvava ammattivalaistuksen toimija, joka kuuluu maailmanlaajuiseen Feilo- konserniin. Konsernin liikevaihto EMEA-alueella on 300 MEUR ja se on yksi maailman suurimmista toimijoista valaistusalalla. Yritys toimii 50 maassa 1600 henkilön voimin. Valaisin- ja valonlähdevalmistusta yhtiöllä on Euroopassa sekä Aasiassa. Euroopassa omia tuotantolaitoksia on neljä. Sylvania- valaisimien ja valonlähteiden tuotemerkki perustettiin Yhdysvalloissa yli 90 vuotta sitten. Tuotemerkin alle kuuluu ammattivalaistuksen lähes kaikki osa-alueet sekä täydellinen valikoima valonlähteitä.

Asiakasyrityksemme Feilo Sylvania Finland Oy hakee nyt kauttamme vahvistusta PROJEKTIMYYNNIN monipuoliseen rooliin Vantaan Kehämylly Business Parkissa sijaitsevaan viihtyisään toimistoonsa.

Asiakasvastuullisen projektimyynnin ammattilaisen pääasiallisiin tehtäviin kuuluu ensisijaisesti projektimyynti ja tarjouslaskenta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

• Sinulle on jo kertynyt näyttöjä menestyksekkäästä myynnistä / projektimyynnistä
• Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi
• Hallitset hyvin MS Officen käytön
• Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot

Arvostamme sähkö- tai valaistusalan tuntemusta.

Sinun ei tarvitse olla Sylvanian tuotteiden asiantuntija, mutta hakijalta edellytetään valmiutta omaksua taustansa pohjalta nopeasti asiantuntijarooli.

Feilo Sylvania Finland Oy tarjoaa sinulle tehtävän menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä laadukkaiden tuotteiden ja mukavien työkaverien parissa.

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Työ on päivätyötä työaikajoustolla.

Kyseessä on suora rekrytointi Feilo Sylvania Finland Oy:n palvelukseen.

Täytä pikimmiten hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kallinenconsulting.fi, emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia. Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella arkisin kello 12–16 numerosta 040-3568772 / Tapio Kallinen. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen, kiitos!