Lumiance |  Sylvania |  Concord

topaasikuja 1

As Oy Topaasikuja 9 on Vantaan Kivistöön syksyllä 2020 valmistunut uudiskohde. Sylvania toimitti kohteeseen valaistusratkaisut asuntoihin, parvekkeille ja julkisivuun. Asunnoissa on käytössä SylFlat LED -alasvalot, parvekkeilla ja julkisivussa käytettiin mustia Velite LED- ja Inverto LED -seinävalaisimia.

Velite on siro ja tyylikäs ylös- ja alaspäin valaiseva sisä- ja ulkovalaisin seinäasennukseen. Valon avautumiskulmaa voidaan muuttaa joustavasti suljettavilla ja avattavilla läpillä. Valinnan mukaan voidaan esim. sulkea ylävalo kokonaan niin, että valaisin valaisee vain alaspäin. Velite sopii hyvin rakennusten seinien, parvekkeiden ja sisäänkäyntien valaisuun.

Sylflat on laaja mallisto laadukkaasti viimeisteltyjä pyöreitä ja neliön muotoisia erittäin matalia LED-paneeleja uppoasennukseen. Valaisimilla voidaan korvata helposti perinteiset pienoisloistelamppualasvalot. Sylflatissä on suomalaista asennustapaa helpottava ketjutettava liitin MMJ-käyttöön, joten asennus on erittäin helppoa ja nopeaa. Toimitus sisältää himmennettävän LED-ohjaimen.

Inverto on vankka, korroosiosuojattu alumiinirunkoinen vesi- ja pölytiivis IP65-valaisin sisä- ja ulkokäyttöön. Se voidaan asentaa suoraan suomalaiseen koje- tai jakorasiaan.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

SylFlat
Velite 
Inverto