Lumiance |  Sylvania |  Concord

Kuva: Antero Harju

Tikkurilan kirkko on Vantaan Tikkurilassa sijaitseva kirkko, joka vihittiin käyttöön 24. tammikuuta 2021. Uuden kirkon alta purettiin vuonna 1956 valmistunut Tikkurilan vanha kirkko.

Lujatalo toteutti uuden kirkon rakentamisen ja Sylvania oli mukana projektin valaistuksessa. Yleisvalaistuksessa käytettiin merkittävät määrät Syl-Lighter LED -alasvaloja sekä parkkihallissa käytössä on laadukkaat ja pitkäikäiset Start Waterproof LED -teollisuusvalaisimet itseoppivalla Sylvania SylSmart -valonohjauksella. 

Syl-Lighter LED sopii erinomaisesti mm. käytäville, auloihin, kouluihin ja päiväkoteihin sekä asuntotuotantoon. Roiskevesitiiviys (IP44, ainoastaan alapuolelta suljetussa alakattorakenteessa) laajentaa käyttöalueen kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin sekä suljettuihin kattorakenteisiin ulkokäytössä. Leveän valonjaon ansiosta valaisimet soveltuvat erittäin hyvin myös yleisvalaistukseen. Valaisimen matala rakenne mahdollistaa niiden käytön ahtaissakin alakattorakenteissa. Liitettävissä myös Casambi –valonohjausjärjestelmään.

Start Waterproof on erinomainen valinta julkisiin tiloihin mm. hallit ja varastointitilat, autotallit ja muut tekniset tilat. Vankka polykarbonaattirunko ja terässalvat takaavat nopean ja luotettavan asennuksen sekä huollon.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

Start Waterproof
Syl-Lighter