Sibelius-museoon Turkuun asennettiin yli 200 kpl tyylikästä Beacon Muse -kohdevalaisinta. Valaisimissa on langaton Casambi-valonohjausjärjestelmä, joten valaistus ja valotasot ovat helposti ohjelmoitavissa helppokäyttöisellä matkapuhelinsovelluksella.
Beacon Musen värintoistoindeksi on erinomainen, CRI97. Säädettävän optiikan ansiosta avautumiskulmaa voidaan säätää portaattomasti ja tarkasti valaistuskohteen mukaisesti. Valokeilan laajentaminen ja kaventaminen säätörengasta kiertämällä onnistuu muutamassa sekunnissa. Valaisimeen ei tarvita erillisiä mekaanisia lisäosia ja siksi valaistusratkaisu on kustannustehokas. Beacon Muse on himmennettävissä. Elinikä on pitkä, 100 000 h.
Suomen vanhin musiikkimuseo, Sibelius-museo, on nimetty suomalasien säveltäjän, Jean Sibeliuksen mukaan. Museon löytyy tietoa suomalaisen musiikin historiasta ja eri musiikkityyleistä 1700-luvulta tähän päivään saakka. Tutkijat ympäri maailmaa käyttävät ahkerasti Sibelius-museon laajaa musiikkiarkistoa, jonka painopisteenä on suomalainen musiikkielämä. Museossa on myös oma konserttisali, jossa yleisölle tarjotaan elävää musiikkia.
Museorakennus vihittiin käyttöön vuonna 1968, ja sen on suunnitellut arkkitehti Woldemar Baeckman. Rakennuksen yksinkertaisen karu ja mielenkiintoinen muotokieli houkuttelee tutustumaan musiikkiaarteiden lisäksi myös itse rakennukseen. Arkkitehtuurista kiinnostuneet vierailijat eri puolilta maailmaa käyvätkin ahkerasti vierailemassa museossa.
Museorakennuksessa on kaksi kerrosta, joista toinen on maanpinnan alapuolella. Molemmissa kerroksissa on näyttely- ja opetustiloja, ja alemmassa kerroksessa on lisäksi arkistohuoneita ja luentosali. Museon kokonaistilavuus on yli 10 000 kuutiometriä.
Kohteeseen asennetut tuotteet
Lisätarvike: hunajakennolinssi
Lisätarvike: hunajakennolinssi
Beacon XL Muse
Beacon XL Muse
Beacon Muse LED
Beacon Muse LED
https://www.sylvania.fi/referenssit/museot/267-sibelius-museo-turku#sigProId5d928916f1