Lumiance |  Sylvania |  Concord

Määrämittaiset LED-nauhat

Nyt onnistuu – tilaa alumiiniprofiilit oikean mittaisena keittiön työtasovalaistukseen, erilaisiin kalusteratkaisuihin, epäsuoraan valaistukseen rakenteisiin tai yleisvalaistukseen määrämittaisena. Tuotteet toimitetaan kytkentä- ja asennusvalmiina.

Keittiötasojen hyvä valaistus toteutetaan Start Flex LED -nauhalla ja Start Flex -alumiiniprofiilin yhdistelmällä. Valo suuntautuu tehokkaasti työtasolle eikä epämiellyttävää kiusahäikäisyä muualle huonetilaan synny lainkaan. Samalla kertaa pistorasiat asennetaan oikeaoppisesti pystypinnalle helpottamaan päivittäistä käyttöä. Start Flex -kulmaprofiililla valo suuntautuu 45-asteen kulmassa valaistaville pinnoille.

Toimitamme tilauksesta Start Flex LED -nauhoja määrämittaisina projektikohteisiin katkaisurajoitusten mukaisesti. Yleinen katkaisuväli on n. 50-125mm. Varmista katkaisumitoitukset ennen tilausta asiakaspalvelustamme.

Toimitamme myös Start Flex -alumiiniprofiilit määrämittojen mukaisesti projektikohteisiin. Erikoismitoituksessa pitää huomioida LED-nauhan yleinen katkaisuväli 50-125mm. Alumiiniprofiili voi olla juuri halutun mittainen (max. 3000mm), mutta LED-nauhaa ei välttämättä voida katkaista täsmällisesti samaan mittaan. LED-nauha kiinnitetään alumiiniprofiiliin ja mukana on 1000mm syöttöjohto, joka tulee päädystä ulos ja on kytkentävalmiina LED-ohjaimeen. Määrämittaiselle LED-nauhalle valitaan LED-ohjain vaaditun tehokuormituksen mukaisesti. Kts. LED-ohjaintaulukko.

Tilaa asennusvalmiit paketit joko vakiomitoin (alumiiniprofiili 1m, 2m  ja 3m tai kulmaprofiili alumiinikannella 1m, 2m ja 3m) tai määrämittojen mukaisesti projektikohteisiin.

Tuotekoodi Sähkönumero Kuvaus IP-luokka Energialuokka Tuotekortti Lataa valonjakotiedot
(Product asset downloads)