Lumiance |  Sylvania |  Concord

holiday inn expo 1 

holiday inn expo 2

holiday inn expo 3

holiday inn expo 4

holiday inn expo 5

holiday inn expo 6

holiday inn expo 7

holiday inn expo 8

Feilo Sylvania oli vahvasti mukana Messukeskuksen yhteydessä olevan Holiday Inn hotellin saneerauksessa.
Holiday Inn Helsinki – Expo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pasilassa ja se tarjoaa vierailleen ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden. Hotellin vierailla on käytössään Messukeskuksen monipuoliset näyttely- ja kokoustilat. Hotellista on eriomaiset yhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle sekä Helsingin keskustaan. Aivan hotellin vieressä on myös uusi Mall of Tripla, joka tarjoaa mahtavat shoppailumahdollisuudet.

Hotellin saneeraus toteutettiin nopealla aikataululla ja tämän takia valaisimet tarvitsivat räätälöintiä ennen työmaalle toimitusta. Feilo Sylvania toimitti hotelliin LED-nauhaa ja alumiiniprofiilia mittatilaustyönä useita eri pituuksia lähes 4,5 kilometriä. Mittaan tehtyjä tuotteita asennettiin esimerkiksi hotellihuoneisiin, huonekäytäville, aulaan ja ravintolaan.

Sylvanian LED-valonauhat on suunniteltu vaativiin kohteisiin, joissa valontuoton tulee olla erinomaisella tasolla. Valittavissa on Standard-, Pro- ja Outdoor- sekä RGB- ja RGBW-nauhat. Start Flex Pro on erinomainen vaihtoehto julkisten tilojen valaistukseen. Pro-nauha tulee asentaa aina alumiiniprofiiliin. Asennus on helppoa ja nopeaa. Sopii mm. korostusvalaistukseen, ravintolat, hotellit, aulat sekä asuntotuotantoon, keittiöt, kodinhoitohuoneet. 

Kohteessa käytetyt tuotteet:

LED-nauha
Alumiiniprofiili