Lumiance |  Sylvania |  Concord

Vantaan Kehämylly Business Parkin pysäköintihallin valaistus uudistettiin ja sen myötä valaistuksen energiankulutus puolittui. Perinteiset T5 G5-kantaiset loisteputkivalaisimet korvattiin energiatehokkailla Sylvanian Resisto-valaisimilla.

Resisto valaisin parkkihallissa

Uuden valaistuksen myötä hallin turvallisuus parani ja tunnelma kirkastui silminnähden, vanha valaistus oli valoteholtaan heikkoa ja väriltään kellertävää. Uusilla valaisimilla saavutetaan kolminkertainen luksitaso vanhaan valaistukseen nähden. 

Säästöä energiankulutuksessa ja euroissa

Toimitimme pysäköintihalliin 137 kappaletta Resisto-valaisimia, joilla korvattiin energiatehokkaasti vanhat loisteputkivalaisimet. Resisto-valaisimien ansiosta pysäköintihallin energiankulutus putosi valaistuksen osalta 50 %.

  • Aikaisemmin energiankulutus oli 5,34 kW
  • Valaistuksen vaihdon myötä nyt energiankulutus on 2,74 kW

Säästöä saadaan nykyisellä sähkön hinnalla noin 3600 euroa vuodessa. Säästetyn energian määrä on sama kuin sammuttaisi 2740 km pituisen LED-nauhan (Start Flex Standard 24W 2750lm 4000K IP65).Valaistus ei saa häikäistä, mutta sen tulee olla riittävän tehokas. Kun pysäköintihalli on hyvin valaistu, sinne on helppo pysäköidä ja muiden liikkujien havainnointi on vaivatonta. 

Pysäköintihallin uusien valaisinten valinnassa huomioitiin pölyiset olosuhteet ja Resistossa onkin erittäin tiivis rakenne. Resisto soveltuu hyvin vaativiin olosuhteisiin, sillä kyseessä on IP66- ja IK08-luokiteltu teollisuusvalaisin, jonka valovirta on 2800 lm ja häikäisyarvo UGR<22. Resiston vankka polykarbonaattirunko ja terässalvat tekevät asennuksesta ja huollosta nopean ja luotettavan.

Katso tästä video

Avaa tästä tuotesivu

View the embedded image gallery online at:
https://www.sylvania.fi/ajankohtaista#sigProId0ea67598bb

Resisto valaisimet parkkihallissa

8.9.2022

Olimme syyskuussa 2022 mukana sähköalan merkittävimmässä ammattilaistapahtumassa Jyväskylässä.
Sähkö Valo Tele AV -messut järjestetään seuraavan kerran 7.-9.2.2024.

IMG 2846

IMG 2846

13.5.2022

Siirrymme kohti ympäristöystävällisempää ja kestävämpää tulevaisuutta kahden keskeisen voimaan tulevan lainsäädäntömuutoksen myötä:
• Vaihe 2 Single Lighting Regulation (SLR)
• Päivitetty RoHS-direktiivi (Restriction of Hazardous Substances) koskien vaarallisten aineiden käytön rajoittamista sähkö- ja elektroniikkalaitteissa

Tutustu valonlähteiden lainsäädännön muutoksiin tästä.

Lainsäädännön muutokset

11.5.2022

Uuteen SylSmart -esitteeseen on koottu tiivistetysti Sylvanian valonohjausjärjestelmät. Lataa esite tästä.

Lisää tietoa nettisivullamme osiossa Valonohjaus.

SylSmart

 

8.3.2022

Lamppuesitteestä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja pitkäikäisiä LED-lamppuja erilaisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin.
Lataa esite tästä.

Sylvania Lamput 2022

1.3.2022

Sylvania oli mukana toteuttamassa upeaa Taideyliopistoa. Tutustu referenssiin tästä.

Taideyliopisto Paakuva

25.1.2022

Suosittu Valo-opas on päivittynyt uusilla mielenkiintoisilla tuotteilla. Perinteiseen Valo-Oppaaseen on koottu laaja valikoima Sylvania-tuotteita.

Lataa esite itsellesi tästä.

Feilo kuva valo opas valkoinen

Korkean suorituskyvyn Insaver Slim on saatavissa IP65-suojattuna sekä ylä- että alapuolelta. Valaisimen mukana toimitetaan myös IP65 suojattu liitäntälaitekotelo. Insaver Slim IP65 soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön mm. sisäänkäyntien lipat, terassit ja parvekkeet. Tutustu Insaver Slim IP65 -valaisimeen tästä

Insaver Slim.

Insaver Slim IP65 kohdekuva

5.8.2021

Ryhmä

Suurin syy on energiansäästö. LED-putki säästää 50-70% energiaa oikein asennettuna. Se tarkoittaa, että sähkölaskussa 10 putken kohteessa 10 tunnin päivittäisellä polttoajalla säästö on noin 150€ vuodessa ja 100 putken kohteessa 1500€ vuodessa ja edelleen 1000 putken kohteessa 15000€ vuodessa. Voit laskea tästä oman energiansäästösi: Energiansäästölaskuri

Lisäksi, kun LED-putki valitaan oikein kohteeseen, saadaan valotehoon mukava muutos. Vanhat loisteputket ovat useissa kohteissa kuluneita ja valoteho on pudonnut jo todella pieneksi. Tämä jo pienentynyt valoteho on helppo korvata lähes kaiken tehoisilla LED-putkilla mutta jos halutaan sama valoteho kuin uusilla loisteputkilla alkuperäisen valaistussuunnitelman mukaisesti niin siihen vaaditaan laadukas ja valotehokas Sylvania ToLEDo Superia -tuote.

LED-putkien elinikä on yli kaksi kertaa pidempi kuin yleisimmissä loisteputkissa. Esimerkiksi 50 000 tunnin eliniällä oleva LED-putki kestää 10 tunnin päivittäisellä polttoajalla 14 vuotta. Tämän jälkeen LED-putki on helppo taas päivittää uuteen energiatehokkaaseen malliin.

28.7.2021

Korkean suorituskyvyn alasvalosarjan elinikä on päivittynyt. Elinikä on nyt pitkä 90 000h/L80B20. Insaver Slim on saatavissa myös värintoistoindeksillä CRI90 sekä leveällä kehyksellä, joka täydentää Insaver Slim PIR -sarjaa.

Tutustu monipuoliseen Insaver Slim -sarjaan:
Insaver Slim
Insaver Slim CRI90
Insaver Slim UGR19 PIR + Insaver Slim leveä kehys
Insaver Slim Multipower
Insaver Slim pinta 

Insaver Slim 

Insaver Slim CRI90 kohde