Lumiance |  Sylvania |  Concord

11.6.2020

Toteutamme vuosittan useita satoja valaistuskohteita eri puolella Suomea. Tutustu Sylvanian toteuttamiin mielenkiintoisiin projekteihin tästä.

luminary pääkuva

 

12.3.2020

Esitteestä löydät kattavan valikoiman laadukkaita ja pitkäikäisiä LED-lamppuja erilaisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin.
Tutustu Sylvania lamput 2020 –esitteeseen tästä.

Kansi 1

4.2.2020

Perinteiseen Valo-Oppaaseen on koottu laaja valikoima Sylvania- ja Lumiance-tuotteita. Lataa esite itsellesi tästä.
Painetun esitteen voit tilata Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Esite on jaossa myös messuilla Jyväskylässä 5.-7.2.2020. Tule noutamaan omasi osastoltamme B-400.

Sylvania Valo opas1

10.1.2020

Sahkomessut logo vaalealle

Olemme jälleen mukana sähköalan merkittävimmässä ammattilaistapahtumassa Jyväskylässä.
Tervetuloa osastollemme B-400 tutustumaan uusiin tuotteisiimme ja valaistusratkaisuihin sekä tapaamaan tuttuja.

Rekisteröidy ennakkoon veloituksetta messuvieraaksi kutsukoodilla MUQVDG ja varmistat nopean sisäänpääsyn.

Rekisteröidy tästä.

Nähdään Jyväskylässä!

12.11.2019

Kun kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani Vahanen-yhtiöt teetti pääkonttorissaan Espoon Leppävaarassa kymmenvuotissaneerauksen, myös valaistus tuotiin nykypäivään kerros kerrokselta.

Vahasen vuonna 2010 valmistuneeseen pääkonttoriin tehtiin kesän ja syksyn 2019 aikana kasvojenkohotus, jossa tavoiteltiin valoisampaa ilmettä ja suurempaa viihtyisyyttä. Työ saatiin viimeisteltyä vähän ennen kuin talossa oli työskennelty 10 vuotta. Henkilöstö viedään uudelle vuosikymmenelle entistä raikkaammissa ja toimivammissa tiloissa.

Kahvitila 1 netti

11.10.2019

Insaver Slim on korkean suorituskyvyn IP44-alasvalo kompaktissa koossa ja alumiiniheijastimella <UGR19. Saatavissa on pyöreä ja neliön muotoinen malli usealla eri halkaisijalla sekä tehovaihtoehdolla. Soveltuu erityisesti toimistojen, koulujen ja oppilaitosten valaistukseen sekä muiden tilojen, joissa vaaditaan laadukasta ja häikäisemätöntä valaistusta. Saatavissa myös pintamalli IP20. Tutustu tarkemmin tuoteperheeseen tästä.

Katso myös tuotteen esittelyvideo.

Insaver Slim  Insaver Slim 1 Insaver Slim kohde

14.6.2019

ToLEDo Performer on laadukas ratkaisu korvaamaan elohopealamppuja. Valitsemalla ToLEDo Performerin päivität elohopealamput turvallisesti ja nopeasti LED-tekniikkaan edullisella investoinnilla. Tutustu tuoteperheeseen tästä.

ToLEDO Performer Kansikuva netti

17.5.2019

Uusi FreeOffice on tehokas lattiavalaisin toimistojen työpistevalaistukseen. Valaisimen mikroprismaoptiikka mahdollistaa häikäisemättömän valon, UGR<16. Tukeva runko, jossa on painonappi/himmennin valonohjaukseen. Tutustu tyylikkääseen uutuuteen tästä.

JB1199 SYL FreeOffice Campaign Social Ret GIF3

26.3.2019

Tutustu uuteen Sylvania Lamput 2019 -esitteeseen tästä.
Esitteessä on paljon uusia LED-lamppuja mm. ToLEDo Performer korvaamaan purkauslamppuja sekä kesällä 2019 saatavissa olevat LED-lamput korvaamaan pienloistelamppuja. LED-putkisarja on myös päivittynyt. ToLEDo Superia T8 ja ToLEDo Tube T8 -sarja on saanut uuden ulkonäön, eikä LED-putkea tunnista enää perinteisestä loistelampusta. Uutena tuotteena LED-putkisarjaan on tullut ToLEDo Superia T5 AC-putki suoraan verkkojännitteeseen. 

Lamppuesite 2019

Ajankohtaista