Lumiance |  Sylvania |  Concord

21.9.2017

Tutustu päivitettyyn Sylvania Lamput 2018 -esitteeseen tästä
Esitteen alussa on laaja valikoima laadukkaita LED-lamppuja erilaisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin. Sylvanian LED-lampuissa on kaikki ne LED-tekniikan edut, jotka tarjoavat säästöjä energiakustannuksissa sekä ylläpitokuluissa.

Tutustu myös hyödylliseen LED-lamppujen energiansäästölaskuriimme, jolla voit laskea oman säästö/takaisinmaksuaikalaskelmasi.

Sylvania Lamput 2018

23.8.2017

Jesse Ronkainen on aloittanut Feilo Sylvanian palveluksessa 23.8.2017 aluemyyntipäällikkönä alueenaan pääkaupunkiseutu ja Etelä-Suomi.

Hänen vastuualueena on myynnin kehittäminen omalla myyntialueellaan asiakkaina sähkösuunnittelijat, arkkitehdit ja sähkötukkuliikkeet.

29.5.2017

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin Business Park Kehämyllyyn Kehä III:n ja Hämeenlinnan väylän risteykseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Uusi osoitteemme on Vantaankoskentie 14, 01670 Vantaa.

Kehämylly kuva

3.2.2017

Uusi Lumiance Valo-Opas 2017 on ilmestynyt. Tutustu Valo-Oppaan sähköiseen versioon tästä.

Valo opas kannet kuva iso

28.10.2016

valoon banneri

Uusi VALO/ON 2017 -tapahtuma esittelee valaistuksen mahdollisuuksia arkkitehtuurin, valaistustekniikan ja sähkösuunnittelun näkökulmista.

Uusi ja erilainen valaistuksen ammattilaistapahtuma kokoaa alan toimijat yhteen helmikuussa. Kaksipäiväinen VALO/ON 2017 kerää yhteen 29 julkisten tilojen valaistuksen johtavaa yritystä esittelemään kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat uutuustuotteensa ja palvelunsa.

Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa 1.-2.2.2017 Tapahtumakeskus Telakalla Helsingin Hernesaaressa. Jatkossa VALO/ON järjestetään kahden vuoden välein.

Tutustu tästä tapahtuman nettisivuihin.

7.9.2016

Uusi Sylvania Lamput 2016-2017 -esite on ilmestynyt. Tutustu esitteeseen tästä.

Sylvania Lamput 2016 2017

 

27.5.2016

Asuntomessut 2016 lähestyvät. Messualueen talot ja pihat ovat jo viimeistelyä vaille valmiita. Lehdistö on päässyt tutustumaan ennakkoon messualueeseen ja kohteisiin.
Lumiance-talo on saanut paljon positiivista huomiota lehdistön sekä sisustusbloggareiden keskuudessa. Pääset kurkistamaan Lumiance-talon tunnelmiin ennen Asuntomessujen avajaisia oheisten blogikirjoitusten sekä upeiden kuvien kautta.

http://eeviskainen.blogspot.fi/2016/05/seinajoen-asuntomessut-kohde-33-lumiance.html
http://puolitoistakerrostakotia.blogspot.fi/2016/05/asuntomessujen-toinen-suosikkini.html

Tervetuloa tutustumaan lähemmin Lumiance-taloon, kun Asuntomessut avautuvat Seinäjoella 8.7.2016.

TEK 3495 1

12.4.2016

Feilo Sylvania Logo Long CMYK Logo

Havells Holdings Limited on solminut sopimuksen Shanghai Feilo Acoustics Co Ltd:n kanssa, joka on ostanut 80% osuuden Havells Sylvaniasta. Tämä yritysosto on erinomainen mahdollisuus Sylvanian brändeille – Lumiance, Sylvania ja Concord – kehittyä ja kasvaa alati muuttuvalla valaistusalalla. Uuden kansainvälisen organisaation nimi on Feilo Sylvania ja Suomen yhtiön nimi on Feilo Sylvania Finland Oy.

Feilo tuo mukanaan laajan teknologisen tietotaidon ja kyvyn kasvattaa Sylvanian toimintoja. Uusi kumppanuus tarjoaa mahdollisuuden kasvaviin markkinoihin maailmanlaajuisella valaistusalalla.
Tämä ei aiheuta muutoksia Suomen organisaatioon tai toimintoihin. Vahvat ja arvostetut brändit – Lumiance, Sylvania ja Concord – säilyvät ennallaan. Näkyvin tuleva muutos on vahvasti kasvava tuotevalikoima.

 

22.3.2016

Perhe Peltola rakentaa taloa Seinäjoen asuntomessuille ja on valinnut valaistuksen toteuttajaksi Lumiance-valaisimet.
Suomen Lamppupalvelu toimii myös projektissa yhteistyökumppanina vastaavana jälleenmyyjänä.

Seuraa nettisivuillamme Lumiance-talon rakennusprojektin etenemistä. Lopputulos tulee olemaan upea kokonaisuus.

”Komiaa, mutta käytännöllistä!”
Samalla ajatuksella rakensimme edellisenkin kotimme. Viihtyisän asuntoalueemme jatkeeksi nousevalta asuntomessualueelta löytyi unelmien tontti jo pöytälaatikossa olevalle uudelle suunnitelmalle.

Talo istui juuri tälle tontille:
Vähäeleisenä, kilpailematta kauniin kallioisen metsämaiseman kanssa.
"Isäntä puki Emännän unelmille työhaalarit", ja niin alkoi uusi kotimme nousta kallion kupeeseen.
Me tykätähän teherä itte, yhyres ja täyrellä syrämellä.

Riina ja Mika Peltola
Emilia ja Paavo

Perhe