Lumiance |  Sylvania |  Concord

8.4.2021

Urheilumuseo koki täydellisen uudistuksen Olympiastadionin remontin yhteydessä. Museo valaistiin viimeisintä valaistustekniikkaa käyttäen, kuten värilämpötilan säätöä ja poikkeuksellisen hyvin värejä toistavia Xicato Artist LED-komponentteja. Tutustu referenssiin tästä: Urheilumuseo.

Kuva: Urheilumuseo / Jari Salo

urheilumuseo paakuva

27.10.2020

Suositun alasvalosarja SylFlatin elinikä on nyt 50 000 tuntia. Sarja on täydentynyt myös 105 mm versiolla. Tutustu SylFlat-sarjaan.

SylFlat nettiSylFlat kohde netti

12.8.2020

Laajensimme monipuolista ja laadukasta Myriad-sarjaa. Myriad tarjoaa laajan valikoiman tyylikkäitä ja valotehokkaita pyöreitä ja neliön muotoisia alasvaloja.
Valitse valmis valaisinpaketti tai valitse projektiisi sopiva valaisinrunko ja kehys. Valittavissa on laaja valikoima kehyksen ja heijastimen värejä.

             Myriad Square                              Myriad Deco pyöreä

Myriad Square netti        Myriad Deco pyöreä netti

 

11.6.2020

Toteutamme vuosittan useita satoja valaistuskohteita eri puolella Suomea. Tutustu Sylvanian toteuttamiin mielenkiintoisiin projekteihin tästä.

luminary pääkuva

 

12.3.2020

Esitteestä löydät kattavan valikoiman laadukkaita ja pitkäikäisiä LED-lamppuja erilaisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin.
Tutustu Sylvania lamput 2020 –esitteeseen tästä.

Kansi 1

4.2.2020

Perinteiseen Valo-Oppaaseen on koottu laaja valikoima Sylvania- ja Lumiance-tuotteita. Lataa esite itsellesi tästä.
Painetun esitteen voit tilata Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Esite on jaossa myös messuilla Jyväskylässä 5.-7.2.2020. Tule noutamaan omasi osastoltamme B-400.

Sylvania Valo opas1

10.1.2020

Sahkomessut logo vaalealle

Olemme jälleen mukana sähköalan merkittävimmässä ammattilaistapahtumassa Jyväskylässä.
Tervetuloa osastollemme B-400 tutustumaan uusiin tuotteisiimme ja valaistusratkaisuihin sekä tapaamaan tuttuja.

Rekisteröidy ennakkoon veloituksetta messuvieraaksi kutsukoodilla MUQVDG ja varmistat nopean sisäänpääsyn.

Rekisteröidy tästä.

Nähdään Jyväskylässä!

12.11.2019

Kun kiinteistö- ja rakennusalan konsulttikumppani Vahanen-yhtiöt teetti pääkonttorissaan Espoon Leppävaarassa kymmenvuotissaneerauksen, myös valaistus tuotiin nykypäivään kerros kerrokselta.

Vahasen vuonna 2010 valmistuneeseen pääkonttoriin tehtiin kesän ja syksyn 2019 aikana kasvojenkohotus, jossa tavoiteltiin valoisampaa ilmettä ja suurempaa viihtyisyyttä. Työ saatiin viimeisteltyä vähän ennen kuin talossa oli työskennelty 10 vuotta. Henkilöstö viedään uudelle vuosikymmenelle entistä raikkaammissa ja toimivammissa tiloissa.

Kahvitila 1 netti

Ajankohtaista