Lumiance |  Sylvania |  Concord

 Elinkaarimallilla toteutetun koulun valaistus 

Stadin ammatti- ja aikuisopiston yli 1000 opiskelijalle rakennettiin Myllypuroon Helsingin ensimmäinen elinkaarimallilla toteutettu ammattikoulu. Rakennus- ja talotekniikka-alojen opiskelijoille suunnattu oppilaitos otettiin käyttöön syksyllä 2023. Stadin ammatti- ja aikuisopisto on rakennusalan tulevaisuuden oppimisympäristö ja osaamiskeskittymä, jonka tavoitteena on olla myös kansainvälisesti kiinnostava. Koulu itsessään toimii myös oppimisen työkaluna, sillä rakennus- ja talotekniikan järjestelmät ovat osin näkyvissä lasiseinien takana. Rakennuksessa on varattu tiloja myös ulkopuolisille yrityksille, niissä voidaan järjestää esimerkiksi koulutuksia ja esittelyjä. Rakennus on A-energialuokkaa, ja sen RTS-ympäristöluokituksen arvosana on neljä tähteä.

Toimitimme koulurakennukseen yli 1000 LED-valaisinta. Useimmat valaisimet varustettiin DALI-valonohjauksella.

  • Start Panel -moduulivalaisimissa on laadukas mikroprismaoptiikka. DALI-valonohjauksella valaisimia voi helposti ohjata ja himmentää käyttötarkoituksen mukaan.
  • Resisto-valaisimet asennettiin teknisiin opetustiloihin ja varastoihin. Läpijohdottu Resisto-teollisuusvalaisin on tehokas ja pitkäikäinen valinta.
  • Insaver Slim -alasvalosarjan valaisimista asennettiin sekä PIR-liiketunnistimella että leveällä kehyksellä varustettuja malleja. Insaver Slim valaisin on ihanteellinen tiloihin, missä vaaditaan laadukasta ja häikäisemätöntä valaistusta.

 

StadinAO DSC1233 039

StadinAO DSC1252 047

StadinAO StadinAO DSC1378 087 118

StadinAO DSC1292 057

StadinAO DSC1148 029

Kuvat: Kuvauspalvelu Vesa Voitto Sakari

Tutustu Sylvanian valaisimiin