Lumiance |  Sylvania |  Concord

Vantaan Kehämylly Business Parkin pysäköintihallin valaistus uudistettiin ja sen myötä valaistuksen energiankulutus puolittui. Perinteiset T5 G5-kantaiset loisteputkivalaisimet korvattiin energiatehokkailla Sylvanian Resisto-teollisuusvalaisimilla. Uuden valaistuksen myötä hallin turvallisuus parani ja tunnelma kirkastui silminnähden, vanha valaistus oli valoteholtaan heikkoa ja väriltään kellertävää. Uusilla valaisimilla saavutetaan kolminkertainen luksitaso vanhaan valaistukseen nähden. 

Resisto valaisin parkkihallissa

Resisto valaisimet parkkihallissa

Säästöä energiankulutuksessa ja euroissa

Toimitimme pysäköintihalliin 137 kappaletta Resisto-valaisimia, joilla korvattiin energiatehokkaasti vanhat loisteputkivalaisimet. Resisto-valaisimien ansiosta pysäköintihallin energiankulutus putosi valaistuksen osalta 50 %.

  • Aikaisemmin energiankulutus oli 5,34 kW
  • Valaistuksen vaihdon myötä nyt energiankulutus on 2,74 kW

Säästöä saadaan nykyisellä sähkön hinnalla noin 3600 euroa vuodessa. Säästetyn energian määrä on sama kuin sammuttaisi 2740 km pituisen LED-nauhan (Start Flex Standard 24W 2750lm 4000K IP65).Valaistus ei saa häikäistä, mutta sen tulee olla riittävän tehokas. Kun pysäköintihalli on hyvin valaistu, sinne on helppo pysäköidä ja muiden liikkujien havainnointi on vaivatonta. 

Pysäköintihallin uusien valaisinten valinnassa huomioitiin pölyiset olosuhteet ja Resistossa onkin erittäin tiivis rakenne. Resisto soveltuu hyvin vaativiin olosuhteisiin, sillä kyseessä on IP66- ja IK08-luokiteltu teollisuusvalaisin, jonka valovirta on 2800 lm ja häikäisyarvo UGR<22. Resiston vankka polykarbonaattirunko ja terässalvat tekevät asennuksesta ja huollosta nopean ja luotettavan.

Avaa tästä tuotesivu