Lumiance |  Sylvania |  Concord

Sylvania EQUINOX Red Dot Award

05/2023

Sylvania Lighting on palkittu Red Dot Design Award 2023 -palkinnolla Lighting Design -kategoriassa innovatiivisesta Concord Equinox LED -alasvalosta. Tuotteen ainutlaatuinen muotoilu määrittelee uudelleen nykyiset standardit LED-alasvaloille, joissa ei ole keskeistä näkyvää valonlähdettä. Täysin kirkas optinen rakenne katoaa käytännössä asennusympäristöön. Concord Equinoxin luoma haloefekti tuo yhteen innovaation, joustavuuden ja tyylin tarjoten jokaiselle tilalle erittäin modernin ja tyylikkään valaistuksen. Red Dot Design Award on yksi maailman halutuimmista suunnittelukilpailuista, joita on vuosittain yli 20 000. Tämän vuoden Red Dot -tuomaristossa oli 43 asiantuntijaa 20 maasta.

equinox kuvat

"Olemme ylpeitä siitä, että Sylvania Lighting on saanut Red Dot Design Award 2023 -palkinnon Concord Equinoxilla. Tämä ainutlaatuinen valaisin on todellinen innovaatio alasvalosegmentissä ja tuo valtavia mahdollisuuksia sekä arkkitehdeille että sisustussuunnittelijoille. Tämä on kuudes kerta, kun Sylvania Lighting on voittanut Red Dot Award -palkinnon. Palkinto on suuri kunnia ja tunnustus kaikille suunnittelijoillemme ja tehtaamme henkilökunnalle Isossa-Britanniassa. Odotamme suunnitteluyhteisön ottavan tämän tuotteen vastaan kaikkialla Euroopassa. Se vahvistaa sitoutumisemme investoida eurooppalaiseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen, ja haluamme jatkossakin tuoda uusia innovaatioita maailmanlaajuisille valaistusmarkkinoille", sanoo Simon Reed, Sylvania Lighting, Global Vice President & CEO (EMEA).

Concord Equinox - uusi suunnittelun vertailukohta


Concord Equinox on kehitetty uusinta optista tekniikkaa käyttäen. Tuotteessa on säädettävä optinen järjestelmä, joka sallii valon säteilemisen paitsi alaspäin myös ylöspäin luoden kattoon kauniin haloefektin. Tämä suora ja epäsuora arkkitehtoninen valaistus luo ainutlaatuisen tunnelman ja lisää tilan tuntua. Concord Equinox on kehitetty yhteistyössä QuarkStarTM:in kanssa, joka toimitti optisen tekniikan tähän projektiin. QuarkStarin valoa taittava optinen järjestelmä mahdollistaa ensimmäistä kertaa epäsuoran komponentin integroinnin alasvaloon ilman lisäoptiikkaa. Tuloksena on tyylikäs, huomaamaton ja vaikuttava muotoilu. Equinoxin häikäisyarvo UGR (Unified Glare Rating) on alle 19, mikä tekee Equinoxista korkeimman laatuluokituksen eurooppalaisissa sisävalaistusstandardeissa.

"Concord Equinox on kehitetty yhteistyössä tuotekehitys-, tuote-, markkinointi- ja tuotantotiimimme kanssa. Tuloksena on vallankumouksellinen valaisin, joka tuo huippuinnovaatioita perinteiseen alasvalosegmenttiin. Upea muotoilu ja poikkeuksellinen tekniikka luovat ainutlaatuisen valaistuksen, joka herättää tunteita", sanoo Agnieszka Paprocka, Sylvania Lighting, Senior Product Line Manager EMEA.

Equinox TRIO

 


Lisätietoja: Tuotepäällikkö Jouni Vierimaa
Seuraa sosiaalisessa mediassa: YouTube, LinkedIn